dinsdag 25 april 2023

thema' mama in de bloemetjes'

we zijn er vroeg bij dit keer, want we gaan nu al aan de slag voor moederdag. We nodigden alle mama's uit, en ja hoor, er staan heel veel activiteitjes gepland. Dank je wel om in te schrijven! Woensdag krijgen we al twee mama's op bezoek. Bij mooi weer gaan we op ontdekking in de zonnetuin.
Vrijdag is het dan spelletjesdag, ook met een lieve mama. Rarara, spannend hoor, van wie zo die mama dan zijn? Ik verklap het niet op de blog, maar achteraf zal je wel de fotootjes van de activiteit hierop kunnen vinden. Ondertssen zijn we het al wat gewoon dat onze cezarenklas een beetje ' gegroeid' is! We hebben een buitenspeelhoek en een beweeghoek. De spulletjes en spelletjes zijn elke dag anders, dus er valt heel wat nieuws te ontdekken en te beleven! hier zie je de beweeghoek en de zandtafel en 'bob de bouwer', een toppertje bij de jongens!
soms is onze gang ook gewoon een autohoek, en is ons groen tapijt voor alles inzetbaar! Hier spelen we memory met kaartjes! Ik heb nog een beetje geholpen, maar de volgende keer kunnen ze dit spelletje al zonder een juf spelen. Knap hé!

Geen opmerkingen: